17:32 Тиждень з професії «Кухар» | |
Згідно плану освітньої роботи на 2019 – 2020 н.р. у ТВСВ з 10 по 14 лютого 2020 року проводився тиждень з професії «Кухар». У рамках тижня проведено: - Виставку стінних газет. - Навчальний проект на тему: «Кухарська справа не ремесло, а мистецтво». - Виставку-продаж виробів з млинцевого тіста - майстер виробничого навчання Корніяченко О.М. - Майстер-клас «Приготування страв з яєць» для учнів групи 12 кк. - майстер виробничого навчання Семченко З.А. - Виставку виробів «Живі барви писанки» - майстер виробничого навчання Семченко З.А. 11 лютого викладачем Стригун В.М. було проведено відкритий виховний захід на тему: «Сало їсти – це наука, ти лише мене послухай…». 14 лютого викладачем Зайцевою О.М. була проведена вікторина «Ерудит» для учнів групи 22 кк. 13 лютого проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар». Учні виконували завдання, які відповідають рівню кваліфікації кухаря 3 та 4 розрядів. Теоретичне завдання конкурсу складалося із тестових завдань, що включали питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці». Практичне завдання складалось: для третього розряду з приготування, оформлення та подачі страви «Котлета мʹясна з гарніром»; для четвертого розряду – «Рулет курячий з грибами зі складним гарніром». Оцінювання проводилось відповідно для кожного розряду окремо. На підставі протоколу журі конкурсу визначені переможці конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар», які будуть відзначені дипломами.
| |
|
Всього коментарів: 0 | |