12:15
Поезія - слово, поезія - пісня, поезія - вічна душа!

21 березня відбулася літературна зустріч метра лубенської поезії, пісняра Олександра Печори з учнями та працівниками ПТУ №53 с. Войниха, яку підготували та провели бібліотекарі Людмила Фенько та Олена Піщаленко.

Бібліотекарі привітали присутніх із Всесвітнім днем поезії та запросили до слова Олександра Печору, який своїм самобутнім талантом прославляє рідний край. Під час заходу поет дарував слухачам чудові, сповнені любові до рідного краю та людей, вірші. Шанувальники поезії мали змогу прослухати у запису чудові пісні на слова Олександра Печори у виконанні Олени Білоконь та Анатолія Куценка.

Наприкінці зустрічі бібліотекарі запросили присутніх познайомитись із книжковою викладкою «Поезія - це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово!», де були представлені збірки «Сивий сонях», «Лікуймо наші душі», «Повстали приспані тривоги», «Яблуко на вітрах» та інші книги автора.

Слова вдячності висловили Олександру Печорі учасники заходу з побажанням подальших творчих успіхів та виходу у світ нових поетичних збірок. Олександр Андрійович щиро подякував присутнім та подарував бібліотеці нову колективну збірку «Опалені рими», редактором-упорядником та співавтором якої він є.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 656 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar