13:25
Міжнародний День кухаря і кулінара

24 жовтня 2017 року в училищі відбувся виховний захід присвячений Міжнародному Дню кухаря і кулінара, який організувала і провела заступник директора з виховної роботи Левченко Валентина Іванівна. Захід проходив у вигляді змагання учнівських команд з професії «Кухар; кондитер», де вони мали змогу продемонструвати свої професійні та артистичні здібності у веселих конкурсах.

Учасникам команд необхідно було відгадати загадки про їжу, відвідати імпровізований магазин та закупити продукти, наносити води, засипати крупу і приготувати бутерброди, які у наступному конкурсі повинні були з’їсти вболівальники, чим допомогли заробити додаткові бали для команди, за яку вболівали.

Всі команди показали себе не лише як професіонали своєї справи, а і як талановиті артисти. Так як домашнім завданням для команд було підготувати інсценізацію української пісні про їжу, то учні показали веселі постановки на пісні «Сірожино пірожино», «А мій милий вареничків хоче», «Із сиром пироги».

На завершення конкурсної програми команди виконали пісні у конкурсі «Музичний рецепт», де їм потрібно було самостійно підібрати музику до рецепта страви «Український борщ», «Полтавські галушки», «Калачі любові».

Так як конкурс був веселий, то переможцями стали всі учасники, кожна команда отримала нагороду у номінаціях: «Акторське мистецтво», «Професійна майстерність та фантазія», «Оригінальність».

Категорія: Новини училища | Переглядів: 634 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 2.5/4
Всього коментарів: 0
avatar