14:55
Декада бібліотеки - 2020

З 30 вересня по 08 жовтня 2020 р. у відділенні була проведена Декада бібліотеки

Мета. Утвердити значимість ролі бібліотеки в сучасному навчальному закладі та суспільстві взагалі, сприяти гармонійному розвитку особистості та  популяризації читання.

В рамках Декади відбулися такі заходи:

Інформаційна виставка-огляд «Бібліотека – океан людської

 мудрості» (до Всеукраїнського дня бібліотек).

Мистецька інформина «1 жовтня – Міжнародний день музики»

Бібліотекар розповіла молоді про історію свята, повідомила цікаві факти, пов’язані з музикою та відомими музикантами.

Учні мали змогу насолодитися чарівністю класичної та сучасної музики, поділитися своїми відчуттями та емоціями.

 

Екологічний калейдоскоп «Цікаве про тварин» (до Всесвітнього дня захисту тварин)

  Під час заходу здобувачі освіти збагатили свої знання про надзвичайно різноманітний і цікавий тваринний світ; особлива увага була приділена рідкісним та зникаючим видам. Учасники екологічного калейдоскопу переглянули відео ролик «Топ-10 диких тварин України, які потребують захисту» та висловили свої думки щодо  гуманного та відповідального ставлення до братів наших менших.

Літературна година «Корифей українського театру» (з нагоди 175-ї річниці від дня народження І. Карпенка-Карого (Тобілевича).

Під час заходу бібліотекар розповіла здобувачам освіти про цікаві факти із біографії видатного українця – драматурга, театрального актора, режисера, громадського та культурного діяча Івана Карповича Карпенка-Карого (Тобілевича) . Учасники літературної години переглянули відео фільмГра Долі. Іван Карпенко-Карий» та активно відповідали на запитання літературної вікторини про життєвий і творчий шлях письменника.

Година спілкування «Моя майбутня професія»

Під час заходу бібліотекар та вихователь зробили екскурс в історію обраних здобувачами освіти професій, розглянули  їхні особливості.                           

Хлопці та дівчата активно висловлювали свої думки щодо критеріїв вибору обраних професій, значення їх у суспільстві, перспектив та можливостей кар’єрного зростання.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 217 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar