17:54
Тренінг «Вибір напряму подальшого навчання»

13 грудня в ОЗ «Засульський ліцей» відбувся профорієнтаційний тренінг «Вибір напряму подальшого навчання» з учнями 9-го та 11-го класів (за матеріалами Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області).

Під час заходу соціальний педагог Андрущенко О. О. наголосила на важливості питання у виборі напряму подальшого навчання, повідомила про попит на ринку праці, зокрема у Полтавській області. Олена Олександрівна розповіла школярам про ті професії, які здобувають учні у нашому навчальному закладі, супроводжуючи розповідь показом відеоролика «Вибір професії – крок у майбутнє».

Бібліотекар Фенько Л. П. провела із старшокласниками вправи з метою вивчення себе, своїх інтересів та здібностей, адже від того, наскільки вони поєднуються, залежить самореалізація людини в житті.

Майстер в/н Корніяченко О. М. поділилася власним досвідом у виборі професії, адже розпочинала свою трудову діяльність, працюючи кухарем у кафе. Ольга Матвіївна повідала про наших випускників, які працюють кухарями та шеф-кухарями у закладах ресторанного господарства в різних регіонах України.

Учениця групи №32-кк Лашко Світлана провела із школярами майстер-клас з оздоблення новорічної ялинки із медового тіста, від чого учні отримали велике задоволення.

Категорія: Новини училища | Переглядів: 322 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar