17:32
Тиждень  з професії «Кухар»

   Згідно плану  освітньої роботи на 2019 – 2020 н.р. у ТВСВ з 10 по 14 лютого 2020 року проводився тиждень  з професії «Кухар».

   У рамках  тижня проведено:

- Виставку стінних газет.

- Навчальний проект на тему: «Кухарська справа не ремесло, а мистецтво».

- Виставку-продаж виробів з млинцевого тіста - майстер виробничого навчання Корніяченко О.М.

- Майстер-клас «Приготування страв з яєць» для учнів групи 12 кк. - майстер виробничого навчання Семченко З.А.

- Виставку виробів «Живі барви писанки» - майстер виробничого навчання Семченко З.А.

   11 лютого викладачем Стригун В.М. було проведено відкритий виховний захід на тему: «Сало їсти – це наука, ти лише мене послухай…».

   14 лютого викладачем Зайцевою О.М.  була проведена вікторина «Ерудит» для учнів групи 22 кк.

   13 лютого  проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар».

   Учні виконували завдання, які відповідають рівню кваліфікації  кухаря  3 та 4 розрядів. Теоретичне завдання  конкурсу складалося із   тестових завдань, що включали питання на знання програмного матеріалу предметів «Технологія приготування  їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва  та обслуговування», «Устаткування підприємств  харчування», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».  Практичне завдання складалось:  для третього розряду з приготування, оформлення та подачі  страви «Котлета мʹясна з гарніром»; для четвертого розряду – «Рулет курячий з грибами зі складним гарніром». Оцінювання проводилось відповідно для кожного розряду окремо.

   На підставі протоколу журі конкурсу  визначені переможці  конкурсу фахової майстерності з професії  «Кухар», які будуть відзначені дипломами.

Категорія: Новини училища | Переглядів: 368 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar