14:02
Тиждень з предмету "Охорона праці"

З 16.12.19р по 23.12.19р. в ТВСВ с.Войниха проходив тиждень з предмета «Охорона праці». Тиждень мав за мету привернення уваги учнів та працівників відділення до питань дотримання вимог законодавства з охорони праці, пожежної, техногенної безпеки, електробезпеки та безпеки життєдіяльності в навчально-виховному процесі та побуті.

В ході тижня було заплановано та проведено ряд заходів:

16 грудня було підготовлено проекти «Нешкідливі та безпечні умови праці – запорука здоров’я працівників» та «Щоб життя та праця були безпечними».

17 грудня медична сестра відділення Копичко С.В. провела міні-лекторій з учнями на тему «Засоби індивідуального захисту», продемонструвала способи одягання медичної маски та видала кожному з присутніх учнів медичну маску.

18 грудня організовано в групах №11-тсв та №10-тсв показ презентації «Індивідуальні засоби захисту від небезпечних та шкідливих виробничих факторів» та в групі №12-кк презентації «Засоби індивідуального захисту».

19 грудня була проведена олімпіада з предмету «Охорона праці» серед учнів відділення. Переможцем олімпіади за рішенням журі, визнаний учень групи №10-тсв – Оникієнко Микола, учні групи №12-кк Мироненко Таїсія та Симоненко Дмитро зайняли друге місце, третє - учень групи №17-тсв Турченко Максим. Всі призери нагороджені дипломами, оголошена подяка учню групи №11-тсв Нештенку Едуарду та учениці групи №12-кк Пойді Олені.

19 грудня викладач предмету «Охорона праці» Грицай Т.А. провела на виховній годині з учнями групи №17-тсв бесіду «20 фактів про алкоголь, що заставляє замислитися».

 

 20 грудня оформлено інформаційний бюлетень на тему «Якщо ви потрапили в небезпечну ситуацію».

 

Категорія: Новини училища | Переглядів: 314 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar