13:36
Новий кабінет

У 2015-2016 навчальному році у ПТУ №53 с.Войниха розпочато підготовку кваліфікованих робітників з професії «Майстер ресторанного обслуговування». В зв’язку з цим виникла необхідність у приміщенні для проведення практичних занять. Під кабінет-лабораторію було виділено приміщення архіву та медпункту, які «переїхали» у інші приміщення. І закипіла робота…       

Силами небайдужих ентузіастів нашого училища та учнів під пильним керівництвом натхненника та безпосереднього дизайнера даного проекту методиста Андрущенко О.О. було виконано ремонтні роботи: працівники АГЧ виконали демонтаж дверної коробки між кімнатами архіву та медпункту, проклали нову електричну мережу, замінили розетки та вимикачі; керівник фізичного виховання Фролов Є.В. – виконав монтаж арки та штукатурні роботи; «золоті руки» столяра Каюна О.М. виготовили барну стійку, тумбу під мийку та всі необхідні полички; методист Андрущенко О.О., викладач Грицай Т.А., майстер в/н Сердюк Є.В. – провели поклейку шпалер; учні групи №14-мро безвідмовно допомагали у виконанні ремонтних робіт.

  

 

І, от, оновлений кабінет-лабораторія відкрив свої двері, де учні із задоволенням проводять заняття із виробничого навчання та лабораторно-практичні роботи.

Ще багато треба зробити, щоб кабінет-лабораторія став зразковим але учні групи №14-мро щиро запрошують всіх бажаючих на чашечку запашної кави. 

 

  

Категорія: Новини училища | Переглядів: 482 | Додав: pty53sait | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar